4

Hittills så har sommaren varit väldigt bra..
trots dåligt väder, vänskapsuppsägelser och tjaffs.. men det är sådant man får räkna med ibland..

Snart ska jag åka till öland igen, men utan älsklingen denna gång, det känns konstigt att ka iväg utan dig såhär..
det kommer att kännas tomt.
ingen att pussa på, ingen att mysa med, ingen att titta på och säga att man älskar personen och ge en puss, ingen att hålla i handen och ingen frid.
jag blir så orolig så fort du är själv.. tror jämt att det ska hända dig något, att någon charmar dig över den gräns som du kan stå emot. men jag vet inerstinne att det inte kommer att ske.. men det sitter ändå djupt där inne, en jobbig känsla som aldrig vill försvinna, som bara tär på en. Det känns som ett kex, ett kex som äts upp sakta sakta, men som aldrig tar slut, kexet blir inte större, men det äts hela tiden.
om man ska se min ölandsresa från den ljusa sidan så gör jag mamma, pappa och jessica glada, dom ville så gärna att jag skulle åka ned en sista gång i sommar. och pappa ska få lite fisk som jag har fiskat uppe i norrland, hos älsklingen. Där var det roligt, vi var där i nästan en vecka och hade skojj, iaf jag.

Efter ölandsresan så blire nog bare att vare hemme.. det kommer nog bli lite tråkigt själv, men om man får vara med baby så blir det nog mycket roligare..

länge sedan jag skrev här..
den 12/7 var jag, maxine, ricky och denice på öland roots.. för dom 3 var det första året, för mig 3dje. jag hoppas att dom hade det roligt där.. det hade jag iaf, mycket bra band.. Peps, eskalator, rootvälta, uscb allstars, kultiration m.m.. det var ganska fint väder, lite regn här och var, men inte lika illa som på roskilde - jag var inte där som tur var.

Detta var en kortfattad avhandling av sommaren såhärlångt iaf..
min ekonomi krisar inte än så länge, och det är skönt. jag har så att älsklingen kan få en liten finare present ;)
hoppas hon gillar det jag har köpt. jag var inne på affären somjagintesägervaddenheter och köpte somjagintesägervaddetvar till älskling.. men mer blir det iaf..

nu ska jag gå och nanna, ska upp tidigt i morgon förståru, och åka till öland vettu..






puss pus älsklingen,
jag ringer mycket,
sms:ar ofta,
tänker på dig mera
och saknar dig mest..
bara så att du vet att du
är älskad av
mig!
och det kan du gott vara
hela livet om jag få bestämma
alldeles sälv :)




image19



WatarBaby

RSS 2.0